Zenuwen - Reisverslag uit Brugge, België van Marieke Cauwe - WaarBenJij.nu Zenuwen - Reisverslag uit Brugge, België van Marieke Cauwe - WaarBenJij.nu

Zenuwen

Door: Marieke

Blijf op de hoogte en volg Marieke

27 September 2006 | België, Brugge

Dag iedereen,

De laatste dagen... Overmorgen vetrek ik...
Ik word overmand door gemengde gevoelens: enerzijds ben ik enorm benieuwd naar Kameroen en de stages, anderzijds ben ik bang om te vertrekken... Maar ja, 3 maanden is nu ook zo lang niet zeker?
Hopelijk is dit het eerste van vele boeiende(re) berichtjes!

Marieke

• 27 September 2006 - 10:37

Evy:

Marieke,

We zullen je 3 maanden volgen in je avonturen!
    Ik kan me gerust voorstellen dat die gemengde gevoelens er zijn... maar t zal rap gaan!
    Groetjes

• 29 September 2006 - 06:31

Tine En Co:

Ondertussen ben je onderweg naar de luchthaven. Tegen dat je dit kunt lezen zit je al in Kameroen. Ik wou gewoon nog even zeggen dat we je zullen missen, maar dat we ook goed beseffen dat dit voor jou een noodzakelijke en onvergetelijke ervaring zal zijn. En er staat hier ondertussen ook zoveel te gebeuren, waarvan we je uiteraard op de hoogte zullen houden, dat die drie maanden zo voorbij zullen zijn.
    Vele groetjes.

• 29 September 2006 - 12:28

Joris:

dag schatje,

als je dit leest ben je al goed aangekomen in kameroen. Ik hoop dat je je er snel goed voelt, en dan zullen de maanden wel voorbij vliegen. Met mij moet je niet te veel inzitten, ik heb hier genoeg familie (aan 2 kanten) waar ik terecht kan...

ik ben zo fier op je !
    dikke kus

p.s. droog die tranen nu maar snel af é ;-)

• 29 September 2006 - 13:31

Jean-Marie:

Fijn dat je een weblog opende, wij zullen proberen er regelmatig een oogje naar te werpen. Wij wensen je alvast een goede start en hopen dat je goed en veilig in Kameroen aangekoemen bent.

Groetjes van Anne en ikzelf, alsook van de ganse familie

• 29 September 2006 - 16:31

Herman En Thérèse-An:

Marieke, waar ben je nu al? Dat hebben we zitten denken nu je echt op het vliegtuig zit naar Kameroen. We supporteren van op afstand. Hou je goed. De fans uit Bierbeek.

• 29 September 2006 - 19:03

Kris En Lutgarde:

Marieke, we wensen je het allerbeste ginder. We zullen je zeker volgen op je site. Veel succes ginder en tot het volgende berichtje.

• 29 September 2006 - 21:09

Greet En Bernard:

Marieke,
    Goed aangekomen?
    Afrika ruiken, voelen en inademen....'t is toch nog anders dan je het kan voorstellen hé!
    Geniet ervan en laat het maar met volle teugen op je afkomen!!!!
    't allerbeste!
    greet

• 29 September 2006 - 23:12

Brigitte:

Veel gevoelens zijn gemengd ! Fantastisch dat je die stap waagt. We bewaren gedurende je reis een heel special plaatsje in ons hart. Vertel me later de geuren en kleuren van het contintent dat ik ooit zo graag wil gaan bezoeken.

Liefs je tanteke en de binarkes.

• 01 Oktober 2006 - 11:00

Leen:

Dag thesispartner (zo ga ik je blijven noemen!),

ondertussen ben je daar je plaatsje al aan 't vinden, vermoed ik. 3 maanden vliegen uiteindelijk zo om! Geniet er dus maar van met volle teugen!
    Tot de volgende keer,
    Leen

• 02 Oktober 2006 - 14:26

Christian En Co:

Dag Marieke,
    Je kreeg kennelijk mijn eerste reactie niet ... En ook mijn tweede berichtje verzond ik niet goed. Kort komt het hierop neer: laat je verleiden door Afrika, de warmte, de lach van de mensen, de kleuren en de geuren. Laat Afrika je geheel omhullen en koester al die nieuwe ervaringen. Geniet, krijg en geef, honderd procent. We duimen voor je. Bedankt voor de website die ons mee laat genieten